DESPRE NOI

Despre noi
Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana firmele romanesti, in special cele cu capital autohton, au descoperit un univers mult mai complex decat cel cu care se obisnuisera pana la acea data, guvernat de o legislatie mult mai bine structurata si mai exigenta, in care competitia este mult mai acerba. In aceste conditii se pune problema gasirii unui partener care sa le ghideze pentru diminuarea riscurilor comerciale. Dezvoltarea afacerilor in aceste conditii impune luarea unui numar mai mare de decizii care devin din ce in mai complexe, multe dintre ele implicand un grad din ce in ce mai mare de risc.

Firma Pro Kolekt Credit Management Services Bucuresti SRL a fost infiintata in luna aprilie 2007 in cadrul initiativei companiei Pro Kolekt d.o.o din Slovenia, de a construi o retea in tarile Europei de Sud-Est.

Grupul Pro Kolekt a fost creat pentru promovarea serviciilor de management al riscului comercial în tarile din Europa de Sud-Est. In acelasi timp a dezvoltat legaturi de colaborare cu agentii de profil din Europa occidentala care ii permit extinderea serviciilor sale pe tot teritoriul european. In acest mod Grupul Pro Kolekt ofera clientilor sai posibilitatea de a-si rezolva problemele de afaceri din orice tara europeana, diminuand astfel riscul comercial si putand sa-si dezvolte nestingherit afacerile pe plan international.

Filozofia Grupului Pro Kolekt se bazeaza pe conceptul unui parteneriat protectiv si proactiv cu clientii sai, asupra carora vegheaza permanent pentru a-i ajuta sa se dezvolte si sa evite capcanele mediului de afaceri.

Specialistii nostri au o experienta de peste 10 ani in managementul riscului comercial si cunosc foarte bine mediul de afaceri din Romania. Serviciile noastre se adreseaza tuturor firmelor, indiferent de marimea lor si de volumul cifrei de afaceri, raspunzand astfel nevoilor acestora de consultanta privind diminuarea riscului comercial.

Pro Kolekt Slovenia a fost înfiinţată ca o societate fiică a Bancii Slovene de Export şi Dezvoltare Inc. în primăvara anului 2004. Curând după aceea, birourile locale au fost stabilite în întreaga Europa de Sud- Est.

Orientarea afacerii

Prin înfiinţarea Grupului Pro Kolekt, am devenit un jucător major în această parte a Europei, în cadrul activităţii de colectare a datoriilor.

În timp ce oferim eficienţă în recuperarea extra-judiciară a datoriilor, oriunde în lume, trebuie subliniat faptul că suntem specialişti în Europa de Sud-Est, unde sunt situate birourile noastre locale. Prin înfiinţarea Grupului Pro Kolekt, am devenit un jucător major în această parte a Europei, în cadrul activităţii de colectare a datoriilor. Cu toate acestea, serviciile noastre depăşesc sfera de colectare a datoriilor. Vă oferim rapoarte de bonitate fiabile şi prompte, consultanţă de afaceri într-o gamă largă de activităţi (inclusiv analiza activităţii clientului pentru identificarea zonelor de risc, evaluarea bonităţii, analiza contractelor, recomandări cu privire la utilizarea celor mai potrivite instrumente de plată), consultanţă juridică şi asistenţă pentru înfiinţarea de companii în Europa de Sud-Est.

Acoperire teritorială

Grupul Pro Kolekt este o parte dintr-o reţea extinsă de agenţii de colectare a datoriilor la nivel mondial, permiţându-ne să creştem acoperirea teritorială, în conformitate cu nevoile clienţilor nostri. Acest lucru reflectă atenţia la detalii locale, pe care experienţa noastră a dovedit a fi un ingredient esential pentru colectarea cu success a datoriilor. Includerea noastră în această reţea din toată lumea, de asemenea, ne permite să acoperim zona de colectare a creanţelor în mai mult de 120 de ţări de pe tot globul.

Pro Kolekt s-a specializat în furnizarea de servicii în regiunea Balcanilor, cu prezenţă locală în ţările ex-iugoslave (Slovenia, Croaţia, Serbia, Munte Negru, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia), România şi Bulgaria. Am devenit, de asemenea recunoscuţi în oferirea serviciilor noastre în Albania şi Kosovo, cu asistenţa de specialitate a agenţilor locali.